Verkoper

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. Onze afdeling commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van onze eigen telers of telers waar we mee samenwerken enerzijds en verkoop van producten aan klanten wereldwijd anderzijds. De markten zijn voor de verkopers geografisch onderverdeeld. Voor de dynamische afdeling Verkoop Engeland zoeken wij een enthousiaste

 

Verkoper

 

De functie
Je richt je op de markt voor Groente en Fruit in Engeland (UK), waarbij je je bezig houdt met de verkoop van onze producten aan afnemers in deze regio en de verdere ontwikkeling en uitbreiding van deze markten. Samenwerken met de collega inkopers is hierin een belangrijk onderdeel van de functie.

  • Samen met jouw directe collega’s ontwikkel je de markt in deze regio
  • Uitbouwen van de huidige relaties en prospecteren valt onder jouw taken
  • Een positie opbouwen voor ons jaarrond assortiment bij de retail
  • Het dagelijks actief verkopen aan onze handelspartners
  • Levarht op de kaart zetten; ook voor de markt in Engeland

 

Wie zoeken wij?

Verkopen en werken onder druk geeft jou een enorme kick! Je hebt een opleiding op MBO/HBO niveau en hebt enkele jaren commerciële werkervaring met de verkoop van versproducten, bij voorkeur in groente en fruit. Als je een netwerk van klanten in de regio hebt dan is dat een enorme pré!

Resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen, gezonde dosis lef, flair en accuratesse zijn eigenschappen die je bij jezelf herkent. Je bent zelfstandig, flexibel en communicatief vaardig. Daarnaast spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels en heb je ervaring met Word en Excel.

 

Wat bieden wij?

Werken in een omgeving waar transparantie, vertrouwen en plezier in je werk hebben belangrijke pijlers zijn. In de functie bieden we ruimte voor eigen inbreng  en initiatieven om nieuwe markten aan te boren en groei te realiseren. Omdat wij ook persoonlijke groei belangrijk vinden, bieden we cursussen en stages binnen en buiten de organisatie aan, afhankelijk van jouw situatie en behoeftes.

 

Sollicitatie

Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB in De Kwakel. Je sollicitatie, inclusief CV, kun je richten aan [email protected].

Reageer op deze vacature!