Teamleider productie

Op de Productie afdeling is het elke dag een uitdaging om op tijd consumentenverpakkingen te produceren voor diverse retail klanten. De afdeling heeft 11 verpakkingslijnen en 25 vaste medewerkers, waaronder teamleiders en operators, aangevuld met circa 100 uitzendkrachten tijdens ons drukke seizoen.  In verband met vervanging zoeken wij een enthousiaste

 

Teamleider productie

 

In deze functie zorg je met behulp van LEAN methodieken voor een optimale productiviteit van de aan jouw zorg toegewezen medewerkers en productielijnen. Je controleert en verbetert de processen. Tevens lever je een bijdrage aan de productie- en personeelsplanning. Je ziet een uitdaging in het meedenken over en het uitvoeren van het continu verbeterproces.

 

Wij vragen

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een operationele omgeving.  Je hebt technisch inzicht en affiniteit met AGF producten .Enige kennis van LEAN is een pre.

In het werk ben je resultaatgericht en flexibel, omgaan met stressvolle situaties zie jij als een uitdaging. Je hebt een positieve instelling, bent erg gericht op kwaliteit en niet bang voor het dragen van verantwoordelijkheid.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is! Je werkt in een dynamisch team binnen een gezond, groeiend familiebedrijf. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, Levarht biedt dan ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Plezier in je werk hebben, een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

 

Sollicitatie

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Richt dan je  sollicitatie aan [email protected]. Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

/* -1&&m>28){j=28+s;s='';if(j/g,'>');l[i].href='mailto:'+t.value}}catch(e){}}}catch(e){}})(document);/* ]]> */

Reageer op deze vacature!