Stagiair PR & Marketing

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. Onze afdeling commercie, bestaande uit inkopers en verkopers die zich bezig houden met de in- en verkoop van de meest verse producten, wordt ondersteund door onze afdeling PR & Marketing.

Onze afdeling PR & Marketing heeft momenteel ruimte voor een

 

Stagiair PR & Marketing

 

Je zult je samen met 2 collega’s bezig houden met het vormgeven en uitvoeren van de communicatie en marketinguitingen van Levarht, met als doel het vergroten van de naamsbekendheid en versterken van het imago van Levarht; corporate, commercieel en van de interne organisatie.

 

Een greep uit de werkzaamheden zijn:

Het up-to-date houden van onze website, het intranet en het verzamelen van social media content. Het oppakken/beheren van een aantal interne projecten, zoals het aanmaken van een beeldbank, verzorgen van visitekaartjes en content verzamelen voor de interne nieuwsbrief. Daarnaast krijg je de ruimte om een onderzoek uit te voeren, hierbij kun je denken aan een onderzoek gericht op het creëren van meer naamsbekendheid of het onderzoeken van trends in de markt. Wij staan open voor eigen inbreng en ideeën!

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste student met passie voor het marketingvak. Je bent proactief en bent opzoek naar een stageplaats waar je zowel meewerkt op de afdeling, als zelfstandig een onderzoek uitvoert. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je bent bezig met een opleiding op MBO/HBO niveau in een commerciële richting of op het gebied van marketing / communicatie
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en Engels
  • Daarnaast beschik je over kennis van social media en zijn interesses in marketing, media en food een toegevoegde waarde
  • Bezit je ook grafische skills? Dan is dat mooi meegenomen!

 

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel! Je sollicitatie kun je richten aan [email protected]. Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

Reageer op deze vacature!