Orderpicker - bijbaan voor scholieren en studenten

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! Vanwege deze groei en uitbreiding van ons activiteiten zoeken wij enthousiaste

 

Orderpickers

Voor het orderpicken van 16.00 tot ongeveer 20.00 uur van maandag tot en met vrijdag, daarnaast kun je als je wilt op de zaterdagen, zondagen en in de vakanties werken.

 

De functie
Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om orders snel en goed te verzamelen aan de hand van een opdracht. Je controleert de producten op aantallen, let op de kwaliteit en zorgt dat de zendingen  correct en volledig worden verladen.

 

Wij vragen
Je bent enthousiast en niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Omdat je al snel zelfstandig aan het werk zult gaan ben je minimaal 18 jaar, zeer accuraat en alert en beschik je over een goede fysieke gesteldheid. Je toont initiatief en kunt goed onder druk werken. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 

Wij bieden
Een goed uurloon! Met 18 jaar verdien je bijvoorbeeld € 6,75 bruto per uur en een 22-jarige verdient € 11,--.  Op zaterdag ontvang je na 15.00 uur een toeslag van 25% en op zondag een toeslag van 100%. Maar daarnaast is er ook een prima werksfeer en leuke collega’s. Elke avond wordt er voor een warme maaltijd gezorgd!
 

Informatie/sollicitatie
Als je wilt solliciteren mag je een mail sturen naar: [email protected] Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

/* -1&&m>28){j=28+s;s='';if(j/g,'>');l[i].href='mailto:'+t.value}}catch(e){}}}catch(e){}})(document);/* ]]> */

Reageer op deze vacature!