Orderpicker

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen!

 

In verband met groei van onze activiteiten zoeken wij een

 

ORDERPICKER

Fulltime of Parttime (waarbij je in elk geval werkt op de maandag en vrijdag)

 

Als rasechte aanpakker maak je er een sport van om orders snel en goed te verzamelen aan de hand van een opdracht. Je controleert de producten op aantallen, let op de kwaliteit en zorgt dat de zendingen  correct en volledig worden verladen.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt gezond verstand, een opleiding op VMBO niveau en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent zeer accuraat en alert en je beschikt over een goede fysieke gesteldheid (in verband met de lichamelijke belasting van de werkzaamheden). Je toont initiatief en kunt goed onder druk werken. Een praktische en flexibele instelling ten aanzien van je werktijden is erg belangrijk. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. In verband met onze export activiteiten zal om een Verklaring omtrent Gedrag worden gevraagd.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid! Binnen Levarht is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, er heerst een prima werksfeer met gemotiveerde collega’s!

 

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en denk jij ons Levarht team te kunnen versterken? Stuur dan  je sollicitatie naar [email protected].  Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

Reageer op deze vacature!