Magazijnmedewerker binnenkomst

Gedreven door zijn pioniersgeest is Levarht continue op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in de winkelschappen over de hele wereld te krijgen. Wij regisseren de keten van land tot klant en streven altijd naar de optimale - vaak kortste - weg. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar die telers die de allerbeste kwaliteit producten, jaarrond vers en op tijd leveren. Om dat te garanderen, werkt Levarht met telers, handelspartners en retailers over de gehele wereld.

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering.  In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen!

In verband met groei van onze activiteiten zoeken wij een

 

Magazijnmedewerker binnenkomst

 

In deze uitdagende functie houd je je bezig met het begeleiden van chauffeurs, binnenmelden, en controleren van de binnenkomende goederen. Dit doe je met behulp van een scanner en mobiele telefoon. Daarnaast onderhoudt je contact over de gang van zaken met collega’s van logistiek en inkoop.  

 

Wie zoeken wij?

Je hebt enkele jaren ervaring en affiniteit met werken in de logistiek. Je bent zeer accuraat en alert en werken onder druk zie jij als een uitdaging. Je bent proactief en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tot slot vragen wij enige flexibiliteit ten aanzien van je werktijden.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is! Je werkt in een dynamisch team binnen een gezond, groeiend familiebedrijf. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, Levarht biedt dan ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Plezier in je werk hebben, een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

 

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature en denk jij ons Levarht team te kunnen versterken? Stuur dan  je sollicitatie naar [email protected].  Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

Reageer op deze vacature!