Logistiek productverantwoordelijke

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen!

In verband met groei van onze activiteiten zoeken wij een

 

Logistiek productverantwoordelijke

 

Als productverantwoordelijke sta je in de kern van onze logistieke processen. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad van de producten die jij onder je hoede hebt. Met je pro actieve instelling zorg je voor een veilige, correcte en tijdige aanvoer van producten naar de expeditie, zowel qua kwantiteit als kwaliteit. Je hebt frequent contact met logistieke collega’s van binnenkomst  en uitgifte goederen en bent de ogen van de inkopers.

 

Wij vragen

Je bent communicatief sterk en hebt een opleiding op MBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een heftruckcertificaat. Je bent zeer accuraat en alert en werken onder druk zie jij als een uitdaging.  Een praktische en flexibele instelling ten aanzien van je werktijden is erg belangrijk. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is! Je werkt in een dynamisch team binnen een gezond, groeiend familiebedrijf. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, Levarht biedt dan ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Plezier in je werk hebben, een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

 

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Richt dan je sollicitatie aan [email protected] Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

 

Reageer op deze vacature!