Junior commercie

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. De afdeling commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich bezig houdt met de inkoop van producten van hun eigen telers of telers waar ze mee samenwerken enerzijds en verkoop van producten aan klanten wereldwijd anderzijds. De afdeling is de spin in het web en vormt de brug tussen klant, leverancier en onze interne organisatie.

 

Op onze commerciële afdeling hebben wij ruimte voor een:

 

Junior commercie

 

Als junior commercie zul je 2 tot 3 maanden in ons magazijn meedraaien om de logistieke processen in de praktijk te ervaren. Je krijgt de mogelijkheid om onze bedrijfsvoering écht te leren kennen, omdat je met onze verschillende afdelingen meewerkt; van binnenkomst tot uitgifte. 

 

Na je inwerktraject in ons magazijn zul je op de commerciële afdeling terecht komen, waar je tijdens je training on the job de verantwoordelijkheid draagt voor ondersteuning van het inkoop- of verkoopproces en zul je je het handelen in groenten en fruit eigen maken. Je houdt je zelfstandig bezig met orderverwerking, assortimentbeheer, klachtenopvolging, voorraadplanning en prijsbepaling. Tevens stuur je logistieke processen aan vanuit het inkoop- of verkoopproces. Je hebt direct contact met je collega’s van commercie, productie, expeditie, transport en kwaliteit, maar ook met leveranciers en klanten. 

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste starter die carrière wil maken in de wereld van groenten en fruit. Je hebt een passende opleiding op HBO niveau. Je beschikt over uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden en je spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en Engels. Je bent klant- en doelgericht en kan goed zelfstandig binnen een teamverband werken. Je bent accuraat, slagvaardig, flexibel  en ook stressbestendig. Je neemt initiatief en kunt anderen overtuigen.

Tot slotte ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en te investeren in je ontwikkeling binnen de AGF.

 

Wat bieden wij?

Plezier in je werk hebben, samen met collega’s de wereld van verse groenten & fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een familiebedrijf en internationaal zaken doen, dát is werken bij Levarht!

 

Afhankelijk van de snelheid waarmee je je ontwikkelt kun je doorgroeien naar een zelfstandige commerciële functie.

 

Sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel! Je sollicitatie kun je richten aan [email protected]. Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

Reageer op deze vacature!