Heftruckchauffeur

Levarht maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door onze marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering.

In ons magazijn wordt de dagelijkse aanvoer van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen!
In verband met groei van onze activiteiten zoeken wij een

 

Heftruckchauffeur

 

In deze functie vervoer en (ver)plaats je pallets met onze verse producten in het magazijn met behulp van een heftruck. Hierbij gebruik je een barcodescanner om de verplaatsingen goed vast te kunnen leggen.

 

Wij vragen

Je hebt vergelijkbare werkervaring, aangevuld met een heftruckcertificaat. Je bent zeer accuraat en alert en ziet werken onder druk als een uitdaging. Je bent proactief en flexibel ten aanzien van je werktijden. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is! Je werkt in een dynamisch team binnen een gezond, groeiend familiebedrijf. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, Levarht biedt dan ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Plezier in je werk hebben, een informele werksfeer, samen met collega’s de wereld van verse groenten en fruit voorzien, je ontwikkelen in de lengte en de breedte, werken in een familiebedrijf en internationaal zaken doen: Dat is werken bij Levarht!

 

Sollicitatie

Je sollicitatie kun je richten aan [email protected] Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.

 

Reageer op deze vacature!